9 Şubat 2007

SU

Aman diyim, suyumuza dikkat edelim.












Devamını okumak için...

Aşk mı, Maç mı?

Fenerbahçe EUFA kupasında AZ Alkmaar ile 14 Şubat Çarşamba günü İstanbul'da oynuyor.

"Aşk mı, maç mı?" sorusunu şöyle cevaplayabilirim: Maça Burcu ile berbaber gideceğiz. Sonuca göre devamındaki eğlenceye karar verebiliriz:)
Devamını okumak için...

8 Şubat 2007

Merhaba

Sabah işyerine gelirken düşündüm; ne kadar az selamlaşıyoruz.

Apartmanda, hatta aynı asansörün içinde göz göze gelmemeye çalışıyoruz. Yolculuklarda yanyana saatlerce oturup bir kelime etmiyoruz.

Bazen "ben de mi bir problem var?" diye düşünüyorum. Sizce?
Devamını okumak için...

7 Şubat 2007

Kırmızı Şimşekler

Geçen hafta Burcu'nun sınavları için Eskişehir'e gitmiştik. Levent Abi de hazır oradayken beni EsEs'in maçına davet etti.

Baba tarafından Fenerbahçe'nin yanında EsEs taraftarlığımız da var. Ayrıca Türk futbolunun ilerleyebilmesi için başarının sadece üç kulübün hegamonyasında olmaması gerektiğini düşünüyorum. Anadoludan bir şampiyon çıkaramadıkça uluslararası alanda daima başarısız olacağız.
Bu duygularla maça gittim. Cumartesi ve öğle saatinde olmasına rağmen stat oldukça doluydu. Biletler açık 10 kapalı 20 ytl idi. Öğrendiğim kadarı ile birinci ligdeki takımların bile üzerinde bilet fiyatları. Taraftar gruplar oluşturmuş. Nefer, Kızılcıklı, Ayder aklımda kalanlar. Tribünde herkes kendi bölümünde oturuyor. İnanılmaz bir sevgi var. Ayder grubu küfürsüz tribünler için "Örnek Taraftar Oluşumu"hareketi başlatmış. Tribünde benim beklediğimin üzerinde bayan ve çocuk vardı ve hiçbir olumsuzluk yaşanmadı.
Ne yazikki maç golsüz berabere bitti. Eskişehir'in amacı bu sene ligden düşmeden tesisleşmeyi, kurumsallaşmayı ve altyapı yatırımlarını sağlamak. Tüm bunları sağlarlar ve endüstriyel futbolun gereklerini yerine getirerek taraftarın sevgisini doğru değerlendirebilirlerse üç sene sonra SüperLig'de süper bir Eskişehirspor seyrederiz.
"Eskişehirspor Türkiye 1. Liginde (Süper Ligde) hiç şampiyon olamamış fakat 3 defa 2.lik, 4 defa da 3.lük alarak diğer Anadolu takımları için kırılması güç bir rekora imzasını atmıştır. 1 Türkiye kupası, 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 3 Başbakanlık Kupası bulunmaktadır. Avrupa kupalarında en iyi başarısı ise 1974-75 sezonunda elde ettiği Balkan Kupası 2.liği olmuştur. UEFA Kupası'ndaİspanya'nın dev takımı Sevilla'yı son dakikada attığı üç golle deviren kırmızı şimşekler, Türk futbol tarihinde bir İspanyol takımını eleyen ilk Türk takımı olmuştur."
Umarım bu başarılara gelecekte bif de şampiyonluk eklenir.


Devamını okumak için...

6 Şubat 2007

Blogger for Word

Denedim çalışmıyor. Blogger'ın yeni versiyonu için update etmemişler. Hatta yapıp yapmamaya bile karar vermemişler.
Devamını okumak için...

Yollarda bulurum seni



Son yazıdan sonra işle ilgili toplantılar ve özel işler yüzünden biraz meşguldüm. Kendimi yollara vurdum. 15 Ocak - 5 şubat tarihleri arasında sadece 6 gün İstanbul'da olabilmişim. Kattettiğim yol ise kuşuçumu yaklaşık 9400 km.



Gidilen yerleri ve rotaları resimden zaten görebiliyorsunuz.



Hani merak edipde, "bu adam neden yazmıyor uzun zamandır" diyorsanız cevap olabilsin diye anlatıyorum.



Not aldığım konular birikti. Umarım yazabilirim. Biraz konsept değişikliği deneyeceğim. Kısa kısa yazılar yazıp, linkler vermeyi düşünüyorum. Bir de blogger word plug-in kullanmaya çalışacağım. Bakalım hayırlısı.



Herşeyin başı sağlık. Sağlıcakla kalın.


Devamını okumak için...