31 Mayıs 2007

3,14 Göztepe

Her nekadar ibeking ve zoti bizim de orada bulunduğumuzdan bahsetmemiş olsalar da; (benimki kadar sıkıcı bir blog'a herhalde link vermeye çekinmiş olacaklar) zoti'nin askerden gelişini kutlarken biz de aynı masa etrafındaydık. (sitem, web sitem :)

Her zamanki gibi süper eğlendik. Zaten garanti eğlence arıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Bora Öztoprak'ın şarkıları, sesi ve şovu çok başarılı. Ancak Kaan (Öztürk)'ını da anmadan geçmemek lazım. İşin asıl eğlencesini Kaan sağlıyor. Burcu'nun doğum gününde de gitmiştik. Gülmekte yanaklarım ağrımıştı. O kadar yani. Gerisini siz düşünün. Ayrıca Şemsa ile FB maçında da görmüştük kendisini. Daha bi kanım ısınmıştı. :)



Mekanın web linki burada. Galiba orası eskiden North Shields 'mış. Caddede Göztepe parkının karşısında. Kesinlikle rezervasyon öneririm. Gidip de kapıdan dönebilirsiniz. Bora ile Kaan Cuma ve Cumartesi akşamları çıkıyorlar. Bir tebrik de mekanın havalandırmasına. Ben bu kadar iyi havalandırılan bir yer görmedim. Sigaradan hiç rahatsız olmuyorsunuz. Dev ekranda maç seyretmek için de ideal. Can ile beraber şampiyonluk maçını da orada seyrettik. Başka aileler de vardı çocuklu. Çocukla gidip bira içerek maç seyredilebilecek ender yerlerden.

Bu arada Can orada da bi kız arkadaş buldu. Dayısına çekerse gerçekten ilerde işimiz var :)

Kısacası mekan şiddetle tavsiye olunur.

1 yorum:

Zafer Karkac dedi ki...

Sayın musaf bey kızmışlar, kızmakda da haklılar efenim, yazıyı ibek'ten sonra yazdığımdan peşinden kimler yazmış ne yazmış takip etmedim...
:((

ama bunu telafi edeceğimdir söz .))